Aktiebolaget Lars Kjellin Konsult

Bolaget skall äga fast och lös egendom, driva rörelse genom konsultverksamhet, utbildning, marknadsföring, reklam och försäljning till energi- och dataföretag, musikbranschen och dagligvaruhandel jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Lars Kjellin Konsult vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Aktiebolaget Lars Kjellin Konsult ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1994-12-21 så skapades Aktiebolaget Lars Kjellin Konsult och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Lars Kjellin Konsult har haft det sedan 1996-01-01.

Aktiebolaget Lars Kjellin Konsult är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556502-5151 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Aktiebolaget Lars Kjellin Konsult Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Lars Kjellin Konsult så går det att nå dem via telefon på 08-7781241 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Lars Kjellin Konsult är Kjellin, Lars Ivan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellin, Gunborg Yvonne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva Birgitta som är född 1960 och har titeln Revisor, Fullersta Revision som är född och har titeln Revisor, .