Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag

Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag är ett bolag som finns i Botkyrka. I Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Livefjord, Björn Leif som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Livefjord, Gucku Kerstin Ingeborg L som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jonsson, Hans Ola som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag på telefon 08-7788020.

Bolaget skall bedriva el-, bygg- och ventilationsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Botkyrka Fläkt & Luftkontroll Aktiebolag har 556506-6494 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.