H V Cleanaren AB

H V Cleanaren AB är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som H V Cleanaren AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

H V Cleanaren AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

H V Cleanaren AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-01-13. Men sedan 1996-01-01 så har H V Cleanaren AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kyrkvärdsv. 2, 147 31, Tumba. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H V Cleanaren AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53033021.

Botkyrka arbetar för att företag som H V Cleanaren AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för H V Cleanaren AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva lokalvård samt fastighetsskötsel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för H V Cleanaren AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till H V Cleanaren AB och det är följande personer, Viita-Aho, Harri Kalervo som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Harju, Hannu Antero som är född 1953 och har titeln Revisor, Engström, Kenth Einar som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för H V Cleanaren AB är 556507-7905.