Vicky Teknik AB

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och marknadsföring av entreprenadmaskiner för vägentreprenadarbeten, skyltar samt serviceverksamhet av dylika produkter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vicky Teknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Vicky Teknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1995-02-15 så skapades Vicky Teknik AB och företaget är har F-skattsedel Vicky Teknik AB har haft det sedan 1995-01-01.

Vicky Teknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556508-5049 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Vicky Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vicky Teknik AB så går det att nå dem via telefon på 08-7789450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vicky Teknik AB är Carlsson, Jan Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ralf Inge som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Ove som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .