Trotter i Tullinge AB

Trotter i Tullinge AB är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Trotter i Tullinge AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trotter i Tullinge AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Trotter i Tullinge AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-03-07. Men sedan 1996-01-01 så har Trotter i Tullinge AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Elgentorpsv. 19, 146 30, Tullinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trotter i Tullinge AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6072304.

Botkyrka arbetar för att företag som Trotter i Tullinge AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trotter i Tullinge AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggbranschen.

Firmatecknare för Trotter i Tullinge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindkvist, Carl-Henric Michael -Lindkvist, Eva-Mia Birgitta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trotter i Tullinge AB och det är följande personer, Lindkvist, Carl-Henric Michael som är född 1968 och har titeln VD, Lindkvist, Eva-Mia Birgitta som är född 1945 och har titeln Vice VD, Lindkvist, Carl-Henric Michael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Eva-Mia Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Ingrid Ann-Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Vainikka, Erik Reinhold Eino som är född 1951 och har titeln Revisor.E. Vainikka Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trotter i Tullinge AB är 556530-0968.