Entreprenör C Eriksson Bygg AB

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Entreprenör C Eriksson Bygg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Entreprenör C Eriksson Bygg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1996-07-04 så skapades Entreprenör C Eriksson Bygg AB och verksamheten är har F-skattsedel Entreprenör C Eriksson Bygg AB har haft det sedan 1996-01-01.

Entreprenör C Eriksson Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556532-6278 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är Entreprenör C Eriksson Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Entreprenör C Eriksson Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 08-53421015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Entreprenör C Eriksson Bygg AB är Eriksson, Erik Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Björn Erik som är född 1941 och har titeln Suppleant, Laurin, Hans Göte Ragnar som är född 1964 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .