Scandlog Holding AB

Scandlog Holding AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Scandlog Holding AB finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Scandlog Holding AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Scandlog Holding AB har haft sedan 2006-05-17. Scandlog Holding AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Scandlog Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tuna Gårdsv. 4, 147 43, Tumba men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-75306720.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Scandlog Holding AB Privat, ej börsnoterat.

Scandlog Holding AB har idag 556533-0015 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Scandlog Holding AB

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att utöva koncern- administrativa tjänster, äga och förvalta fast och lös egendom, driva handel och förvaltning av värdepapper samt bedriva med ovan förenlig verksamhet. Hemma och utomlands får bolaget etablera eller förvärva företag, delta i andra företag eller agera som representant eller ledare för andra företag, etablera filialer, sluta samarbetsavtal och eller fördela vinst eller förlust genom poolsamverkan, sluta internavtal såsom avtal om sämre förmånsrätt och avtal som leder till integration av dotterbolag, förvärva patent och varumärken, överlåta dessa och utnyttja kommersiella äganderätter.

I Scandlog Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bertelsen, Jörgen Juul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Niedomysl, Ola Rickard som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Dybro Jörgensen, Jens som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Jonny Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Krpuljevic, Selver som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor.