Sörens Nätservice AB

Sörens Nätservice AB är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Sörens Nätservice AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sörens Nätservice AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Sörens Nätservice AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-11-29. Men sedan 1997-01-01 så har Sörens Nätservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kärrtuvev. 19, 147 32, Tumba. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sörens Nätservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7788888.

Botkyrka arbetar för att företag som Sörens Nätservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sörens Nätservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva installation och service av data- och kabelnätverk, paraboler och antenner och med dessa verksamheter förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sörens Nätservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sörens Nätservice AB och det är följande personer, Palmqvist, Folke Louis som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindeberg, Hans Kenneth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Sören Folke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sörens Nätservice AB är 556536-5979.