Just In Time AB

Bolaget skall bedriva handel med profil- och arbetskläder samt tjänster för reklam och marknadsföring samt därmed förenlig sammanhängande verksamhet samt att äga och förvalta fast och lös egendom samt idka handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Just In Time AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Just In Time AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1997-02-28 så skapades Just In Time AB och bolaget är har F-skattsedel Just In Time AB har haft det sedan 1997-01-01.

Just In Time AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556538-8187 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Just In Time AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Just In Time AB så går det att nå dem via telefon på 08-6808197 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berge, Lars Helmer Eugen -Berge, Lars Pathric

Följande personer är på något sätt aktiva inom Just In Time AB är Berge, Lars Helmer Eugen som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Pierre Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Berge, Lars Pathric som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Anders Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor, .