MEGATOLERANS Aktiebolag

556544-0160 är organisationsnummer för verksamheten MEGATOLERANS Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MEGATOLERANS Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som MEGATOLERANS Aktiebolag finns i.

MEGATOLERANS Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-08-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MEGATOLERANS Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

MEGATOLERANS Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MEGATOLERANS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Bibezic, Nedzad -Bibezic, Senada

Vill ni komma i kontakt med MEGATOLERANS Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-53035610 eller genom brev på följande adress:
FINKMOSSVÄGEN 136, 147 34, Tumba

Bolaget skall bedriva finmekanisk verkstadsverksamhet samt travverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MEGATOLERANS Aktiebolag och det är Bibezic, Senada som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bibezic, Nedzad som är född 1960 och har titeln Suppleant, Persson, Hans Verner som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,