Essve Support Aktiebolag

Essve Support Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Essve Support Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Essve Support Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Essve Support Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Essve Support Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Essve Support Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skyttev. 18, 146 37, Tullinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7788560.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Essve Support Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Essve Support Aktiebolag har idag 556545-0201 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Essve Support Aktiebolag

Bolaget skall importera, sälja, installera och reparera fototekniska maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I Essve Support Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Svenne Leif Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsberg, Eva Jane Marianne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor, .