Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag

Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag är ett bolag som finns i Botkyrka. I Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rudolf, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln VD, Rudolf, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellåker, Jenny Anna Ulrika som är född 1980 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag på telefon 08-53176297.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom utbildningssektorn, anordna kurser samt sälja pedagogisk utrustning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Anema Kunskapsutveckling Aktiebolag har 556554-8897 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.