PY Trading Aktiebolag

PY Trading Aktiebolag är ett företag som finns i Botkyrka. I PY Trading Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Per Anders som är född 1951 och har titeln VD, Lundberg, Per Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg Rosell, Ylva Hilda Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Deurell, Ole som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PY Trading Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PY Trading Aktiebolag på telefon 08-880900.

Bolaget ska idka handel med fordonskomponenter och golfutrustning, idka professionellt golfspel, konsultverksamhet inom fordonsbranschen, golfbranschen och IT-informationshantering, idka handel med värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.

Idag är PY Trading Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PY Trading Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PY Trading Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och PY Trading Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PY Trading Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Lundberg Rosell, Ylva Hilda Maria -Lundberg, Per Anders

PY Trading Aktiebolag har 556555-1156 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.