Loftarps Byggnads Entreprenad AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Loftarps Byggnads Entreprenad AB. Det finns flera företag som liknar Loftarps Byggnads Entreprenad AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Loftarps Byggnads Entreprenad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-06-10 så har Loftarps Byggnads Entreprenad AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Loftarps Byggnads Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Loftarps Byggnads Entreprenad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ringsv. 14 A, 840 50, Gällö. Vi ni istället prata med Loftarps Byggnads Entreprenad AB så kan ni göra det på 08-7452973.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Loftarp, Johan Dirk som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Loftarp, Eva Johanna som är född 1979 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Loftarps Byggnads Entreprenad AB har 556556-9018 som sitt organisationsnummer.