Boje Ericson Konsult Aktiebolag

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Boje Ericson Konsult Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Boje Ericson Konsult Aktiebolag i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Boje Ericson Konsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-11-04 så har Boje Ericson Konsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Boje Ericson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Boje Ericson Konsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Boje Ericson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på 073-8070070.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-sektorn, företrädesvis avseende installationer av hård- och mjukvara, management, rådgivning och upphandling i anslutning därtill samt aktiv medelsförvaltning innefattande såväl aktie-, options-, fastighets- och valuta- som penninghandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ericsson, Bo Boje Gunnar som är född 1948 och har titeln VD, Ericsson, Bo Boje Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Inga-Britt Linnea som är född 1948 och har titeln Suppleant, Roos, Anders Einar som är född 1942 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Boje Ericson Konsult Aktiebolag har 556562-1181 som sitt organisationsnummer.