NWrapped Thoughts AB

I Stockholms län så finns NWrapped Thoughts AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. NWrapped Thoughts AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

NWrapped Thoughts AB är momsregistrerat sedan2004-05-20 och har organisationsnummer 556566-4942.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5803369 alternativt besöka eller skicka post till NWrapped Thoughts AB på följande adress Stattnäsv., 149 92, Nynäshamn.

NWrapped Thoughts AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-05-20.

I NWrapped Thoughts AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jonsson, Stig Kenneth som är född 1948 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom data och elektronik såsom systemering, programmering och systemunderhåll, handel med hård- och mjukvara inom data och elektronik, produktion och distribution av mjukvara via fysisk lagringsmedia och internet, produktion och distribution av musik och multimedia via fysisk lagringmedia och internet samt annan därmed förenlig verksamhet.