PQ Bygg Aktiebolag

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och PQ Bygg Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PQ Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PQ Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

PQ Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-04-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PQ Bygg Aktiebolag ska trivas.

PQ Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnation och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PQ Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är PQ Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med PQ Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53026490.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med PQ Bygg Aktiebolag är Qvarnström, Peter Gustav som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvarnström, Anette Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .

PQ Bygg Aktiebolag har 556568-6226 som sitt organisationsnummer.