Spaaks Konditori Aktiebolag

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och Spaaks Konditori Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Spaaks Konditori Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Spaaks Konditori Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Spaaks Konditori Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-04-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där företaget finns i jobbar för att företag som Spaaks Konditori Aktiebolag ska trivas.

Spaaks Konditori Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bageri- och konditoriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Spaaks Konditori Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Spaaks Konditori Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Spaaks Konditori Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53030088.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Spaaks Konditori Aktiebolag är Olsson, Anna Maria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Magnus Valdemar som är född 1970 och har titeln Suppleant, Yttergren, Gunnel Solveig som är född 1939 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Solveig Yttergren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Spaaks Konditori Aktiebolag har 556569-7264 som sitt organisationsnummer.