Åströms Rör i Grödinge AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Åströms Rör i Grödinge AB. Det finns flera verksamheter som liknar Åströms Rör i Grödinge AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Åströms Rör i Grödinge AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-01-21 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-05-11 så har Åströms Rör i Grödinge AB varit registrerat och sedan 2002-01-21 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Åströms Rör i Grödinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Åströms Rör i Grödinge AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ringv. 9, 147 70, Grödinge. Vi ni istället prata med Åströms Rör i Grödinge AB så kan ni göra det på 08-53029543.

Bolaget skall bedriva installationer, reparationer och försäljning inom VVS samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Åström, Bror Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Barbro Ann-Charlotte som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Christina Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Åströms Rör i Grödinge AB har 556570-3906 som sitt organisationsnummer.