Sverigefinska Skolan i Botkyrka Aktiebolag

I Stockholms län så finns Sverigefinska Skolan i Botkyrka Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. Sverigefinska Skolan i Botkyrka Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Sverigefinska Skolan i Botkyrka Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556572-1247.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Sverigefinska Skolan i Botkyrka Aktiebolag på följande adress Utbildningsv. 4, 147 40, Tumba.

Sverigefinska Skolan i Botkyrka Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-11.

I Sverigefinska Skolan i Botkyrka Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Palmberg, Marja Helena som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva en religiöst, politiskt och kulturellt obunden, självständig friskola med integrerat förskola och fritidshem samt därmed förenlig verksamhet.