Encounter Aktiebolag

Encounter Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Encounter Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Encounter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Encounter Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Encounter Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Encounter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till NORRTULLSGATAN 6, 113 29, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0733-428176.

Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Encounter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Encounter Aktiebolag har idag 556572-1825 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Encounter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet som är inriktad på projektutveckling inom arbetsmarknads-, utbildnings- och näringslivsområdet samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Encounter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danilda, Inger Elisabet som är född 1962 och har titeln VD, Danilda, Inger Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Danilda, Anna Diana som är född 1985 och har titeln Suppleant, Piironen, Raija Marjatta som är född 1951 och har titeln Revisor, RP Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .