Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag

Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag har haft sedan 2002-12-12. Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag har funnits sedan och 2002-12-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sadelmakarv. 8, 146 33, Tullinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-52800365.

Botkyrka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag har idag 556572-8747 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag

Bolaget skall bedriva håltagnings- och rivverksamhet och bygg- service inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

I Håltagningsbolaget i Stockholm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ojamäe, Sven Kenneth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Kjell Johan som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Hans Martin som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .