Leif Sundströms Transport Aktiebolag

Leif Sundströms Transport Aktiebolag är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Leif Sundströms Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Leif Sundströms Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Leif Sundströms Transport Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-08-24. Men sedan 1999-01-01 så har Leif Sundströms Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sibble Hage 10, 147 92, Grödinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Leif Sundströms Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7280574.

Botkyrka arbetar för att företag som Leif Sundströms Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Leif Sundströms Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, såsom vägtransport av gods och flyttningar, ävensom vägunderhåll och markarbeten. Bolaget ska också bedriva upplevelseverksamhet med försäljning av upplevelsetjänster med skärgårdsanknytning, bastuuthyrning samt med dessa verksamheter förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Leif Sundströms Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Leif Sundströms Transport Aktiebolag och det är följande personer, Sundström, Leif Göran som är född 1964 och har titeln VD, Sundström, Leif Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodbacka Nyman, Gun Ingrid Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Leif Sundströms Transport Aktiebolag är 556574-1989.