AR. Cad Centre, Architecture and interior design AB

I Stockholms län så finns AR. Cad Centre, Architecture and interior design AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. AR. Cad Centre, Architecture and interior design AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

AR. Cad Centre, Architecture and interior design AB är momsregistrerat sedan2009-11-26 och har organisationsnummer 556586-9046.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-6500066 alternativt besöka eller skicka post till AR. Cad Centre, Architecture and interior design AB på följande adress Månskensv. 201, 146 46, Tullinge.

AR. Cad Centre, Architecture and interior design AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-11-26.

I AR. Cad Centre, Architecture and interior design AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jammo, Ammer Najah som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva design-, inredning, dekoration, bygg-, renovering, ny-, om- och tillbyggnader av hus, privatvillor, fritidshus, lokaler och fastigheter. Import och export handel av byggbranschartiklar, eu-mopeder, fyrhjulingar samt annan närliggande verksamhet.