Charisma Måleri AB

556587-8351 är organisationsnummer för företaget Charisma Måleri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Charisma Måleri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som Charisma Måleri AB finns i.

Charisma Måleri AB har varit registrerat sedan 2000-04-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Charisma Måleri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Charisma Måleri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Charisma Måleri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Charisma Måleri AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7782245 eller genom brev på följande adress:
Skogshemsv. 41, 146 36, Tullinge

Bolaget skall bedriva måleri, färgsättning, dekorationsmåleri och övrig fastighetsservice såsom mattläggning, kakelsättning och snickeriarbeten och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva IT konsultverksamhet inom områdena projektledning, kravhantering, verksamhetsanalys, verksamhetsutredning, systemarkitektur, systemutveckling, testledning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Charisma Måleri AB och det är Petersson, Kjell Erik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Anette Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva Birgitta som är född 1960 och har titeln Revisor, Fullersta Revision som är född och har titeln Revisor,