Ji-Sko Aktiebolag

Ji-Sko Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Ji-Sko Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ji-Sko Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ji-Sko Aktiebolag har haft sedan 2000-11-06. Ji-Sko Aktiebolag har funnits sedan och 2000-11-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ji-Sko Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stores Gränd 27, 136 46, Handen men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-53460707.

Botkyrka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ji-Sko Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ji-Sko Aktiebolag har idag 556596-4144 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ji-Sko Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva butikshandel med skor samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ji-Sko Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Khoury, Mikhael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Khoury, Jean Boutros som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Ola Joakim som är född 1971 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .