Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag

Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag har haft sedan 2001-01-29. Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Prinsens v. 12, 147 71, Grödinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Botkyrka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag har idag 556602-5127 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bygg- och snickeriverksamhet, transporttjänster samt konsulttjänster inom bygg- branschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Byggbolaget K. Andersson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kenneth Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg Andersson, Eva Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hyttberg, Hans Birger som är född 1939 och har titeln Revisor, Hans Hyttberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .