AB Projekt- och Strategikonsult Lg

I Stockholms län så finns AB Projekt- och Strategikonsult Lg. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. AB Projekt- och Strategikonsult Lg tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

AB Projekt- och Strategikonsult Lg är momsregistrerat sedan2002-10-10 och har organisationsnummer 556612-1256.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5435080 alternativt besöka eller skicka post till AB Projekt- och Strategikonsult Lg på följande adress SKEDVIKSVÄGEN 10, 120 54, Årsta.

AB Projekt- och Strategikonsult Lg är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-10-10.

I AB Projekt- och Strategikonsult Lg så sitter följande personer i styrelsen: , , Gustafsson, Airi Anneli som är född 1953 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva projektverksamhet inklusive projektledning och -styrning. Analys och rådgivning inom strategi- och managementarbete, verksamhets- och affärsutveckling och mentorarbete inklusive utbildningsverksamhet. Tekniskt konstruktions- och beräkningsarbete inklusive dokumentation och ritningsarbeten, testverksamhet och småskalig produktion inom områdena el, styrning, automation och data. Försäljning av elmateriel och datautrustning, nytt och begagnat, inklusive konstruktion, installation, driftsättning, service, underhåll och transporter, fastighetsskötsel och underhåll samt handla med och förvalta fastigheter och värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansierings- verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.