Chemilia Aktiebolag

Bolaget skall bedriva läkemedelsutveckling samt produktion av läkemedel och läkemedelssubstanser, handel med fast egendom, värdepapper och finansiella instrument samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Chemilia Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Chemilia Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2001-11-05 så skapades Chemilia Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Chemilia Aktiebolag har haft det sedan 2002-02-11.

Chemilia Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-02-18

556617-4800 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är Chemilia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Chemilia Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-57034857 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Högberg, Anni Marita -Högberg, Bengt Ove

Följande personer är på något sätt aktiva inom Chemilia Aktiebolag är Högberg, Anni Marita som är född 1952 och har titeln VD, Högberg, Anni Marita som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågerup, Bengt Hjalmar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Högberg, Bengt Ove som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Tiina Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln RevisorSöderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .