Lennart Svedman Konsult AB

Lennart Svedman Konsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Lennart Svedman Konsult AB finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lennart Svedman Konsult AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lennart Svedman Konsult AB har haft sedan 2002-02-18. Lennart Svedman Konsult AB har funnits sedan och 2002-02-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lennart Svedman Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stavshällsv. 13, 146 54, Tullinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5908319.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lennart Svedman Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Lennart Svedman Konsult AB har idag 556622-2492 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lennart Svedman Konsult AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom managementområdet med rådgivning och verksamhetsutveckling, äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med värdepapper, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Lennart Svedman Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedman, John Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedman, Siv Inger som är född 1951 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .