Axhamn Consulting AB

Axhamn Consulting AB är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Axhamn Consulting AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Axhamn Consulting AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-11-21.

Axhamn Consulting AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-07-09. Men sedan 2002-11-21 så har Axhamn Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Önnemov. 9, 146 53, Tullinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Axhamn Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7101140.

Botkyrka arbetar för att företag som Axhamn Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Axhamn Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom telekommunikation och juridik, handel med telekommunikationsutrustning och programvaror samt handel med värdepapper och finansiella instrument och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Axhamn Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Axhamn Consulting AB och det är följande personer, Axhamn, Lennart Hilding Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Axhamn, Eva Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Krpuljevic, Selver som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Axhamn Consulting AB är 556629-3592.