Bil & Maskin i Tullinge AB

I Stockholms län så finns Bil & Maskin i Tullinge AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. Bil & Maskin i Tullinge AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Bil & Maskin i Tullinge AB är momsregistrerat sedan2003-01-30 och har organisationsnummer 556630-7525.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7787070 alternativt besöka eller skicka post till Bil & Maskin i Tullinge AB på följande adress Pilv. 1, 146 48, Tullinge.

Bil & Maskin i Tullinge AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-01-30.

I Bil & Maskin i Tullinge AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jernström, Karl Arne som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jord- och åkeriverksamhet samt idka därmed förenliga verksamheter.