Aure Hygien Städ AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Aure Hygien Städ AB. Det finns flera företag som liknar Aure Hygien Städ AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2002-10-10 så har Aure Hygien Städ AB varit registrerat. Idag är Aure Hygien Städ AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Aure Hygien Städ AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Aure Hygien Städ AB så kan ni göra det på 070-7423788.

Bolaget skall bedriva städ och lokalvård samt fastighetsskötsel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Michelson, Per Staffan som är född och har titeln Likvidator,Bosatt utomlands inom EES, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

Aure Hygien Städ AB har 556632-9487 som sitt organisationsnummer.