Netinfo Consulting Sweden AB

Netinfo Consulting Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Netinfo Consulting Sweden AB finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Netinfo Consulting Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Netinfo Consulting Sweden AB har haft sedan 2003-04-18. Netinfo Consulting Sweden AB har funnits sedan och 2003-04-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Netinfo Consulting Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kilv. 29, 141 70, Segeltorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3454979.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Netinfo Consulting Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Netinfo Consulting Sweden AB har idag 556636-7743 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Netinfo Consulting Sweden AB

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom data och programutveckling, utveckling av internettjänster och webbportaler, äga och förvalta aktier, andelar samt därmed förenlig verksamhet.

I Netinfo Consulting Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haghparastrad, Shervin som är född 1975 och har titeln VD, Haghparastrad, Shervin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rezazadeh Emam Doleh, Sahar som är född 1978 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, .