Zenobe AB

556637-4509 är organisationsnummer för verksamheten Zenobe AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zenobe AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som Zenobe AB finns i.

Zenobe AB har varit registrerat sedan 2003-01-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Zenobe AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-19.

Zenobe AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Zenobe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björing, Gunnar Bertil Hugo -Törnblom Nordfeldt, Leo Michael

Vill ni komma i kontakt med Zenobe AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7572380 eller genom brev på följande adress:
Sadelmakarv. 558, 0 , Tullinge

Bolaget skall äga, bygga och förvalta fastigheter samt att producera elektricitet och bedriva skogsbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Zenobe AB och det är Björing, Gunnar Bertil Hugo som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Törnblom Nordfeldt, Leo Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblom, Christina Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Toth Ullerkrans, Gabriella som är född 1954 och har titeln Revisor, Vallentuna Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,