Artinsgruppen AB

556639-4549 är organisationsnummer för verksamheten Artinsgruppen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Artinsgruppen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som Artinsgruppen AB finns i.

Artinsgruppen AB har varit registrerat sedan 2003-01-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Artinsgruppen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-28.

Artinsgruppen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Artinsgruppen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Artinsgruppen AB så kan ni göra det på telefon genom 08-53181811 eller genom brev på följande adress:
Fittjav. 3, 145 51, Norsborg

Bolaget skall bedriva resebyrå, valutaväxling, spelombud, försäljning av tobak och konfektyr, telefonkortsförsäljning och betalningsöverföring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Artinsgruppen AB och det är Artin Isa, Harout som är född 1958 och har titeln VD, Artin Isa, Harout som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Artin, Samia som är född 1970 och har titeln Suppleant, Korhonen, Aino Helena som är född 1950 och har titeln Revisor, Savo Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,