Christer Hegg AB

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och Christer Hegg AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Christer Hegg AB är ett av dem. Statusen för Christer Hegg AB är att Bolaget är aktivt.

Christer Hegg AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-02-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där företaget finns i jobbar för att företag som Christer Hegg AB ska trivas.

Christer Hegg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-20. I Botkyrka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företags organisation och information inklusive ledarskap och utbildning samt därmed förnelig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Christer Hegg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-20.

Idag är Christer Hegg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Christer Hegg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5474895.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Christer Hegg AB är Hegg, Hans Christer som är född 1946 och har titeln VD, Hegg, Hans Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritzell, Ingrid Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .

Christer Hegg AB har 556639-7211 som sitt organisationsnummer.