V L Värmepumpservice AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter V L Värmepumpservice AB. Det finns flera företag som liknar V L Värmepumpservice AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

V L Värmepumpservice AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-04-10 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-02-19 så har V L Värmepumpservice AB varit registrerat och sedan 2003-04-03 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är V L Värmepumpservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med V L Värmepumpservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Trädgårdsv. 44, 147 43, Tumba. Vi ni istället prata med V L Värmepumpservice AB så kan ni göra det på 073-0552500.

Bolaget skall bedriva verksamhet med värmepumpservice, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lövgren, Bernt Vincent som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövgren, Charlotta Mari som är född 1966 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

V L Värmepumpservice AB har 556640-3324 som sitt organisationsnummer.