Xcipo Innovation AB

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och Xcipo Innovation AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Xcipo Innovation AB är ett av dem. Statusen för Xcipo Innovation AB är att Bolaget är aktivt.

Xcipo Innovation AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-04-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Xcipo Innovation AB ska trivas.

Xcipo Innovation AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster inom elektronik och data, med inriktning mot inbyggda system. Vidare skall bolaget tillhandahålla tjänster inom juridik, ekonomi, bedriva innovationsverksamhet, tillverkning, utveckling och försäljning av produkter med inriktning mot inbyggda system, inom nämnda produkt, tjänste och verksamhetsområden samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Xcipo Innovation AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07.

Idag är Xcipo Innovation AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Xcipo Innovation AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6120538.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Xcipo Innovation AB är Svensson, Lars-Erik Lennart som är född 1968 och har titeln VD, Svensson, Lars-Erik Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna Birgitta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Moosberg, Bengt Ola Rikard som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Xcipo Innovation AB har 556642-0195 som sitt organisationsnummer.