THL Partners AB

556642-6325 är organisationsnummer för verksamheten THL Partners AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som THL Partners AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som THL Partners AB finns i.

THL Partners AB har varit registrerat sedan 2003-04-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för THL Partners AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

THL Partners AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för THL Partners AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med THL Partners AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Vreta Backe 58, 147 44, Tumba

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med THL Partners AB och det är Lauritzen, Tatjana som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Thomas Andreas som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rexhammar, Peter Torbjörn som är född 1964 och har titeln Revisor, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,