T M H Bil & Lack AB

T M H Bil & Lack AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där T M H Bil & Lack AB finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. T M H Bil & Lack AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. T M H Bil & Lack AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till T M H Bil & Lack AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jakobs Torg 3, 111 52, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7788950.

Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är T M H Bil & Lack AB Privat, ej börsnoterat.

T M H Bil & Lack AB har idag 556646-0803 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för T M H Bil & Lack AB

Bolaget skall bedriva billackeringsverkstad och därmed förenlig verksamhet.

I T M H Bil & Lack AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordstrand, Tor Michael Lennart som är född 1957 och har titeln Likvidator, Ågren, Gerhard som är född 1941 och har titeln Revisor, Futura Revision AB som är född och har titeln Revisor, .