Biltema Botkyrka AB

Biltema Botkyrka AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Biltema Botkyrka AB finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Biltema Botkyrka AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Biltema Botkyrka AB har haft sedan 2003-09-25. Biltema Botkyrka AB har funnits sedan och 2003-09-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Biltema Botkyrka AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kumla Gårdsv. 32, 145 63, Norsborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-53176000.

Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Biltema Botkyrka AB Privat, ej börsnoterat.

Biltema Botkyrka AB har idag 556646-1843 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bartling, Mattias Emil -Liljeholm, Jan Olof är den som för stunden ansvarar för Biltema Botkyrka AB

Bolaget skall bedriva försäljning av biltillbehör, reservdelar, verktyg och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Biltema Botkyrka AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liljeholm, Jan Olof som är född 1963 och har titeln VD, Liljeholm, Jan Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bartling, Mattias Emil som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson Jakobsson, Kenn Thomas P som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Odbjer, Jeanette Ingegerd som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Körner, Hans Krister som är född 1950 och har titeln SuppleantLaudén, Linda Maria som är född 1976 och har titeln Suppleant, Liljeholm, Ingela Marie Anita som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln RevisorSven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.