Teknologisk Lab Stockholm AB

Teknologisk Lab Stockholm AB är ett bolag som finns i Botkyrka. I Teknologisk Lab Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kratz, Anders Åke som är född 1955 och har titeln Extern VD, Johansen, Johan Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gjendem, Jan, Tore som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Salbu, Håkon som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Bergqvist, Jan-Henrik Anders som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, KPMG AB som är född och har titeln RevisorLindgren, Carl Håkan som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Teknologisk Lab Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Teknologisk Lab Stockholm AB på telefon 08-53470340.

Bolaget skall bedriva kalibrering , service och reparationer av mätinstrument samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Teknologisk Lab Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Teknologisk Lab Stockholm AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Teknologisk Lab Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-20 och Teknologisk Lab Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Teknologisk Lab Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Teknologisk Lab Stockholm AB har 556647-8482 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.