Svebol Logistics Aktiebolag

Bolaget ska driva konsultverksamhet inom logistikbranschen samt transport och åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svebol Logistics Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Svebol Logistics Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2004-01-21 så skapades Svebol Logistics Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Svebol Logistics Aktiebolag har haft det sedan 2004-03-04.

Svebol Logistics Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-03-04

556650-0798 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är Svebol Logistics Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Svebol Logistics Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-52210863 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svebol Logistics Aktiebolag är Svedin, Åke Martin som är född 1977 och har titeln VD, Svedin, Åke Martin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Hans Olof Emanuel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Nils Åke Einar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor, Gustavsson, Nils Thomas som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor.