Södertörns Pumpservice AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Södertörns Pumpservice AB. Det finns flera verksamheter som liknar Södertörns Pumpservice AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Södertörns Pumpservice AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-19 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-12-22 så har Södertörns Pumpservice AB varit registrerat och sedan 2004-02-19 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Södertörns Pumpservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Södertörns Pumpservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Södertörns Pumpservice AB så kan ni göra det på 08-6072033.

Bolaget ska bedriva underhåll och reparationer samt försäljning av pumpar och motorer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindholm, Urban Bertil Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Agneta Catrine Marianne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Liljeberg, Ulla Marie Kristina som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisorn Ulla Liljeberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Södertörns Pumpservice AB har 556653-1413 som sitt organisationsnummer.