PLL El & Byggservice AB

556656-1006 är organisationsnummer för företaget PLL El & Byggservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PLL El & Byggservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som PLL El & Byggservice AB finns i.

PLL El & Byggservice AB har varit registrerat sedan 2004-02-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för PLL El & Byggservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-03.

PLL El & Byggservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PLL El & Byggservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PLL El & Byggservice AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4614544 eller genom brev på följande adress:
Eldarstigen 4, 144 52, Rönninge

Bplaget skall bedriva arbeten med el-installationer, renovering av el montage nyinstallationer vid byggen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PLL El & Byggservice AB och det är Lundin, Lars Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodriguez Lundin, Maria-Jesus som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ribohn, Artur Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Ribohn & Partners AB som är född och har titeln Revisor,