STC Transport AB

STC Transport AB är ett företag som finns i Botkyrka. I STC Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Celik, Sargon som är född 1981 och har titeln VD, Celik, Sargon som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Celik, Markus som är född 1976 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med STC Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå STC Transport AB på telefon 070-4658693.

Bolaget skall bedriva uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.

Idag är STC Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

STC Transport AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

STC Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-22 och STC Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för STC Transport AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

STC Transport AB har 556657-8448 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.