Midas Hund & Katt AB

Bolaget skall bedriva handel, import och export av djurtillbehör och foder, konsultationer inom detta område jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Midas Hund & Katt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Midas Hund & Katt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2004-03-31 så skapades Midas Hund & Katt AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556658-7241 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Midas Hund & Katt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Midas Hund & Katt AB så går det att nå dem via telefon på 073-5134149 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Midas Hund & Katt AB är Rutström, Anna-Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Hans Martin som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .