Nilssons Persiennindustri Tumba Aktiebolag

556659-6176 är organisationsnummer för företaget Nilssons Persiennindustri Tumba Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nilssons Persiennindustri Tumba Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som Nilssons Persiennindustri Tumba Aktiebolag finns i.

Nilssons Persiennindustri Tumba Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-04-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nilssons Persiennindustri Tumba Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-29.

Nilssons Persiennindustri Tumba Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nilssons Persiennindustri Tumba Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nilssons Persiennindustri Tumba Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-53030444 eller genom brev på följande adress:
Tullingebergsv. 1, 146 45, Tullinge

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva tillverkning, försäljning och montering av persienner och markiser samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nilssons Persiennindustri Tumba Aktiebolag och det är Söderberg, Hans Rickard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hermander, Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Björn Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Broberg, Alf Gunnar Leif som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,