QBD Sweden AB

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och QBD Sweden AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och QBD Sweden AB är ett av dem. Statusen för QBD Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

QBD Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som QBD Sweden AB ska trivas.

QBD Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-16. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva It - konsultverksamhet med inriktning på egen programvaruutveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att QBD Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-16.

Idag är QBD Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med QBD Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med QBD Sweden AB är Marqus, Aram som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Jamal Marqus, Biar som är född 1983 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Nils Kenny som är född 1961 och har titeln Revisor, REVIEW REVISION I GÖTEBORG Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

QBD Sweden AB har 556660-0879 som sitt organisationsnummer.